Winkelwagen

Mini Cart

 

Bloom in Laren

Bloomfashion.nl is de online winkel van twee winkels in het luxe en gezellige winkeldorp Laren: Bloom Fashion (dameskleding) en Bloom Jeans (jeanswinkel voor dames en heren). Je kan hier gezellig even rondkijken en indien gewenst helpen onze ervaren verkopers je met het uitzoeken van een outfit, onder genot van een heerlijke cappuccino.  

 

Onze winkels in Laren Nh bieden enkele grote voordelen boven de webshop:

- Je kan langskomen in Laren Nh om kleding te passen of om te ruilen (zie openingstijden)

- Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden per e-mail (service@bloomfashion.nl) of telefoon +31 (0) 35 531 01 58

 

Meer weten over onze service in de webwinkel? Kijk dan even op de pagina klantenservice. Bekijk de video voor een impressie van de winkels achter Bloomfashion.nl:

Bloom Fashion - Dameswinkelfashion_winkel.jpg

 

Bloom Fashion is modern, tijdloos en supervrouwelijk. Het is de eerste winkel van Bloom, gestart door Petra Harmsen. In deze dameswinkel is de collectie samengesteld uit een mix van Italiaanse finesse, franse chiqeu en Scandinavisch design. Bloom Fashion is de winkel waar vrouwen hun complete garderobe voor vrije tijd, werk maar ook feesten kunnen samenstellen. Een leuk aspect is dat Bloom Fashion middels een patio is verbonden aan Bloom Jeans.  

 

 

 

Bekijk een slideshow van de Fashion winkel < hier >

 

 

 

jeans_winkel.jpg

 

Bloom Jeans - Jeanswinkel voor dames en heren 

 

Bloom Jeans is een jeanswinkel met een strak en licht interieur voor een cosmopolitan uitstraling. Bloom Jeans heeft een assortiment van 2500 spijkerbroeken voor vrouwen en mannen van alle leeftijden, maten en verschillende prijscategorieën. Daarnaast voert Bloom Jeans een groot assortiment tops en jassen. Bloom Jeans is hip maar heel toegankelijk voor jong en oud.

 

 

 

Bekijk een slideshow van de Jeans winkel < hier >