Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

 

     
 

Bekijk en bestel Wrangler Blue Bell online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Over Wrangler Blue Bell

Blue Bell is het premium label van Wrangler voor mannen en een eerbetoon aan de historie van het jeansmerk, dat sinds 1919 de naam Blue Bell heeft gedragen (in 1946 kreeg het naar aanleiding van een wedstrijd de naam Wrangler).

Het merk heeft zijn naam te danken aan de bel die de jeans fabriek in het begin ooit eens kreeg aangeboden. Deze bel hing prominent in het midden van de fabriekshal maar door het verwerken van de denim stoffen hing er een blauwe stoflaag op en om de bel. Deze Blue Bell werd dan ook de merknaam van de denims die er op dat moment vervaardigd werden.

De Blue Bell collectie bestaat uit hoogstaande denimproducten met veel oog voor (cowboy) details. Echter wel altijd met de 7 loops (lussen) om de kampioens belt  goed te kunnen dragen en de omgekeerde joke. Deze hield de wallet van de rodeo cowboy in de back pockets tijdens het paardrijden.

Dit  hoogstaande product met een hippe uitstraling valt hedendag erg in de smaak bij celebrities, zo draagt onder andere David Beckham regelmatig jeans van het label. Je kan de exclusieve Wrangler Blue Bell collectie online bekijken en bestellen bij Bloom Fashion!

 


Sale:

→ Wrangler Blue Bell met korting in de Bloom Sale Store
  


Wrangler Blue Bell W55996O8S Troy Western Shirt

Wrangler Blue Bell W55996O8S Troy Western Shirt

€ 100,00

€ 50,00

Wrangler Blue Bell Brian Western Shirt Sky Blue

Wrangler Blue Bell Brian Western Shirt Sky Blue

€ 120,00

€ 60,00

Wrangler Blue Bell Eddy Rodeo Light

Wrangler Blue Bell Eddy Rodeo Light

€ 180,00

€ 90,00