Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X
Woolrich by Bloom Fashion in Laren Nh the Netherlands
     
 

Bekijk en bestel Woolrich online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Over Woolrich - John Rich & Bros.

Wist je dat er twee merken Woolrich bestaan? In Amerika is Woolrich een echt outdoor merk. Dit betekent dan ook dat hier enkel de outdoor goederen (waaronder jassen) geproduceerd worden. Niet erg modieus tot zover en bovendien zijn dit  jassen die wij hier in Europa bijna niet zien.
 
Hier in Europa hebben wij echter te maken met Woolrich John Rich & Bros. Deze jassen worden gestyled in Italië en geproduceerd in Canada. De polar kwaliteit van de winterjassen is (getest tot −40c) niet alleen zeer koude bestendig maar heeft tevens een hoog 'like to have'  gehalte.  Deze 'easy to wear" parka's zijn dan ook zeer geliefd zijn onder modeliefhebbers en koukleumen.

Het bekendste wintermodel is de Arctic, een schitterende en tijdloze parka. Deze Arctic is er ook in een DF uitvoering: deze is meer aansluitend (getailleerd) en heeft een afneembare bontkraag. Bij alle Arctic Parka's is de buitenstof behandeld met DuPont Teflon, waardoor wind, regen en kou geen kans maken. Daarbij is deze beschermlaag vlekafstotend. Andere modellen zijn bijvoorbeeld de Dunbar, die qua design iets subtieler is (bijvoorbeeld geen contrasterende knopen). Woolrich maakt ook zomerjassen.

Zoals altijd hangt aan kwaliteit een prijskaartje, maar aan Woolrich jassen kun je echt jaren (zo niet decennia) plezier beleven. Bloom Fashion heeft een uitgebreide collectie Woolrich jassen in haar online store.

 

 

 

Vrouwencollectie:
→ Klik hier voor de complete Woolrich collectie voor vrouwen
Mannencollectie:
→ Klik hier voor de nieuwste Woolrich collectie voor mannen
Deals:
→ Woolrich met korting