Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

 Superdry

     
 

Bekijk en bestel Superdry online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Over Superdry

Superdry is een label dat casualwear met een luxe uitstraling biedt voor een betaalbare prijs. De high quality items worden gemixt met vintage Americana stoffen in combinatie met graphics die zijn geïnspireerd op Japanse biermerken.

Het merk vindt zijn oorsprong in Engeland waar een eigenaar van een paar second hand stores een partij oude t-shirts had waar hij maar niet vanaf kwam. Hij kwam op het lumineuze idee de shirts te gaan printen met oude Japanse bierlogo's. In een mum van tijd waren deze t-shirts verkocht en kon een nieuwe partij niet uitblijven. Al gauw volgden de sweatpants en hoodies. Nu echter niet meer op oude stoffen maar op speciaal ontwikkelde en gewassen stoffen. Omdat dit idee zo goed aansloeg werden de second hand stores snel omgetoverd tot Superdry winkels.

De filosofie van Superdry is altijd al geweest om de designs iets verder door te laten schieten dan de gestelde normen. Die drive zie je terug in de designs, de kwaliteit van de stoffen en treatments; het doel is altijd om top items te leveren tegen toegankelijke prijzen. 

Superdry focust sterk op het product in plaats van op collectie gebaseerde designs. Dit heeft het label de kracht en ervaring gegeven om in zeer korte tijd uit te groeien tot het label dat het nu is. De collectie kan je online bekijken en bestellen bij Bloom Fashion.

 

Vrouwencollectie:
→ Klik hier voor de complete Superdry collectie voor vrouwen 

Mannencollectie:
→ Klik hier voor de complete Superdry collectie voor mannen 


Superdry Chariot Long Sleeve Button Crew T-Shirt MS6HH228F2 Dark Marl.

Superdry Chariot Long Sleeve Button Crew T-Shirt MS6HH228F2 Dark Marl.

€ 69,95

€ 34,98

Iwojima short

Iwojima short

€ 79,00

€ 39,50