Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

stand faux fur

     
 

Bekijk en bestel Stand Faux Fur online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Stand Faux Fur

Stand werd in 2014 opgericht door Nellie Kamras vanuit het idee om tegemoet te komen aan de vraag naar vakkundig ontworpen, hoogwaardige lederen stukken tegen een betaalbare prijs. Sindsdien is het merk uitgebreid om seizoensgebonden collecties voornamelijk in leer te leveren, maar ook stukken in suède, bont, wol, kasjmier en namaakbont.


Stand-by eerbetoon aan de eenvoud van puur leer, waardoor elk stuk zeer draagbaar is en de perfecte aanvulling op een capsule-kledingkast.
 
Inspiratie is te vinden in de Franse, vrouwelijke, moeiteloze chique wereld, met een iconische Scandinavische eenvoud en zuiverheid voor elk kledingstuk.


 
Met een familieachtergrond in de leermodezaak sinds 35 jaar, kwam het voor Nellie heel natuurlijk en profiteerde van een bijna aangeboren talent en kennis over de industrie. STAND is een eigen merk en vandaag de logische keuze voor stijlvolle vrouwen die op zoek zijn naar delicate kledingkasten.


 
Stand is nu een gerenommeerd eigentijds modemerk dat te vinden is in geselecteerde premiumwinkels in heel Scandinavië en Europa.


Bloom Fashion verkoopt de Stand Faux Fur collectie in de winkels en online!

 

 

Vrouwencollectie Stand Faux Fur:
→ Klik hier voor de Stand Faux Fur collectie voor vrouwen  

 

 

Mannencollectie Stand Faux Fur:
→ Klik hier voor de Stand Faux Fur collectie voor mannen
  

 

Stand Bernard Jacket Beige Faux Fur

Stand Bernard Jacket Beige Faux Fur

€ 290,00

€ 174,00

     
 

 

Deals Stand Faux Fur voor vrouwen:
→ Klik hier voor Stand Faux Fur Deals