Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

NYDJ by Bloom Fashion

     
 

Bekijk en bestel Not Your Daughter's Jeans online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Over Not Your Daughter's Jeans


Lift & Tuck TechnologieDit is een zorgvuldig ontwikkelde technologie die je rondingen niet alleen lift, maar ook op subtiele wijze een andere vorm geeft. Door je buik licht te corrigeren laat het revolutionaire criss cross panel je minstens een volle maat kleiner lijken... zonder dat je je adem in hoeft te houden. Hoe werkt deze moeiteloze manier om je buik te corrigeren nu echt?

Het is allemaal te danken aan een paar procent elasthaan, dat door elke jeans geweven wordt op precies die plekken die er echt toe doen. Klinkt simpel, maar het is nog geen enkel ander merk gelukt om deze techniek zo verfijnd toe te passen als NYDJ. Het criss cross panel zorgt voor een merkbaar verschil rond de taille. Zo voel je je met NYDJ in elk opzicht nog comfortabeler.

Geschiedenis


Lisa Rudes-Sandel is de oprichtster van Not Your Daughter's Jeans. Ze is de dochter van George Rudes, de man achter het fashion-demin powerhouse Saint Germain jeans van de jaren ‘70 en ‘80. Ondanks haar ervaring in de denim industrie hoefde ze geen professional te zijn om te constateren dat niemand jeans voor vrouwen maakte. Ze had zelf altijd moeite om een goed model jeans te vinden; het was vaak te jong en vormloos.


In 2003 begonnen Lisa en haar zus Leslie een eigen denimbedrijf en noemden het Tummy Tuck Jeans; later omgedoopt tot Not Your Daughter’s Jeans. Ze vroegen hun vader, die al gepensioneerd was, om hulp. De eerste opdracht was het ontwerpen van een spijkerbroek die een vrouw haar buik zou corrigeren zonder gebruik te maken van een ander materiaal dan denim. Het succes van NYDJ is mede te danken aan de aandacht die Oprah Winfrey de broek gaf in haar shows. Bovendien is zij een fervent drager van de jeans door de corrigerende eigenschappen. Inmiddels is NYDJ uitgegroeid tot het tweede best verkopende jeansmerk, na Levi’s, in Amerika.

Not Your Daughter’s Jeans (NYDJ) is een Amerikaans dames jeans label voor de vrouw die op zoek is naar een comfortabele denim. NYDJ jeans zijn er in verschillende stijlen en wassingen, met een geheim waar niemand achter hoeft te komen; de Lift & Tuck technologie. Door deze technologie kunt u minimaal een maat kleiner dragen en er zeker een maat kleiner uitzien. Tegelijkertijd is het de meest comfortabele jeans die je ooit aan hebt gehad. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten direct meerdere jeans kopen wanneer ze er eentje hebben gepast.

 
 

Not Your Daughter's Jeans:
→ Klik hier voor de complete Not Your Daughter's Jeans collectie


 


Not Your Daughter's Jeans Sale:
→ Klik hier voor de Not Your Daughter's Jeans Sale