Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

kuyichi pure goods by Bloom Fashion

 

     
 

Bekijk en bestel Kuyichi online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Over Kuyichi


Kuyichi is een nederlands denim merk en is opgericht in 2001. Kuyichi wil een positive invloed  uitoefenen op de mode industrie.


In het jaar 2000 wilden de oprichters van Kuyichi, NGO Solidaridad, biologische katoen introduceren in de kledingindustrie. Tijdens hun ervaring met de ontwikkeling van fair trade biologische koffie en fruit in Latijns-Amerika, zagen ze dat de katoen-industrie veel vervuiling en armoede veroorzaakt onder de inheemse indianen en fabrieksarbeiders. 


Daarom probeerde Solidaridad de grote spelers in de denim industrie te overtuigen om biologische katoen te gaan gebruiken, zodat de arbeids- en levensomstandigheden in ontwikkelingslanden zouden verbeteren. Helaas bleek geen van de merken geïnteresseerd, dus besloot Solidaridad om dan maar een eigen modemerk te beginnen. Kuyichi was geboren. 


Kuyichi richt zich in eerste instantie op biologische, milieuvriendelijke materialen. Hun innovatieve rol in het verkennen en ontwikkelen van nieuwe duurzame kleding productie, heeft geleid tot een nieuwe aanvaarde bewuste benadering in denim & fashion. Kuyichi streeft ernaar om de collectie te maken van bijna 100% duurzame materialen. Ze zijn voortdurend aan het experimenteren met nieuwe duurzame materialen, zoals gerecycled polyester, Tencel ®, spare-denim en hennep. kuyichi pure goods 

 

Vrouwencollectie:
→ Klik hier voor de Kuyichi collectie voor vrouwen
  

Mannencollectie:
→ Klik hier voor de Kuyichi collectie voor mannen
  

Sale:
→ Kuyichi met korting in de Bloom Sale Store