Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

Customade

     
 

Bekijk en bestel Custommade online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Custommade

Het typische Custommade design is bekend als “easygoing, understated, truthful and urban chique.” Gebaseerd op haar cleane Scandinavische afkomst en makkelijk “to dress up” of “to dress down” naar persoonlijke wensen en stijl. De stijlen zijn geschikt voor een drukke lifestyle, hebben goede pasvormen en een sterk silhouette. De collecties reflecteren de upcoming trends, zonder zich er aan te onderwerpen. In tegenstelling zijn vele stijlen tijdloze stuks geworden die de constant veranderende fashion overleven en kostbare classics zijn geworden in de garderobe.

Geschiedenis

De oprichter van het bedrijf, Christian Dam, heeft vele jaren in de modebranche gewerkt. Tijdens deze jaren groeide er een concept in zijn gedachten. Een concept dat gebaseerd  is op het idee om kleding te ‘customizen’ voor iedere individuele retailer.

Samen met een ontwerper creëerde hij een collectie, bracht de stijlen naar zijn retailers en gaf hun de mogelijkheid om eigen stoffen uit te zoeken uit een gelimiteerd assortiment geïmporteerd uit Italië.

Als de rol stof was gebruikt had de retailer unieke stijlen, custom-made en alleen voor zijn winkel en zijn klanten. Het idee was nieuw en uniek en de retailers klapten in hun handen. Ze voelden zich belangrijk en waren gek op het feit dat ze iets hadden in te brengen tijdens de productiefase van hun eigen stijlen. Verder trok het concept de eindgebruiker aan, met name de meer specifieke klanten die niet van massakleding hielden en opzoek waren naar limited edition items om hun persoonlijkheid en individualisme te benadrukken. 

Vandaag de dag is het concept iets aangepast, Custommade maakt met een nieuwe ontwerper vier collecties per jaar, welke verkocht worden in vele landen wereldwijd. Je kan de kleding van Custommade online bekijken en bestellen bij Bloom Fashion of naar de winkels komen.

 

Sale:
→ Custommade met korting in de Bloom Sale Store
 


Custommade Top Prille in Silver Lining - 163386106 940

Custommade Top Prille in Silver Lining - 163386106 940

€ 215,00

€ 107,50

Custommade Izabel Top Grisaille Blue - 164311228 426

Custommade Izabel Top Grisaille Blue - 164311228 426

€ 109,00

€ 76,30

Custommade Pullover Heika in Urban Chic 346

Custommade Pullover Heika in Urban Chic 346

€ 189,00

€ 94,50