Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

Closed | Bloom Fashion

     
 

Bekijk en bestel Closed online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Over Closed

Het label Closed heeft zijn heritage in het Italië van de 70-er Jaren. Destijds werd de innovatieve pedal pusher onwikkeld, die al snel een cultstatus kreeg en zorgde voor een wereldwijde doorbraak van het merk. Naast de pedal pusher was het label Closed in die tijd bekend door de legendarische ´stone washed' techniek. Deze innovatieve manier om denim te bewerken is sinds die tijd veelvuldig gekopieerd. 
Vandaag staat Closed met name bekend om zijn prachtige chino's en coloured denims. 


Closed is een familie-bedrijf, trots op z´n historie en heeft daarbij de blik altijd op branche-trends gericht. Het label heeft zich als high-end merk laten zien en biedt een 'total-look' aan. Het designteam creëert sophisticated casual wear, die door het gebruik van de nieuwste materialen relaxed en functioneel is.

De basiswaarden betrouwbaarheid, vertrouwen en stabiliteit, waarmee Closed gestart is, gelden na meer dan 30 jaar nog steeds. Vandaag de dag is een bewuste gekozen harmonie tussen functionaliteit en doelmatigheid van wezenlijk belang voor het designteam van Closed. Form follows function is het credo voor elk kledingstuk dat uit de designstudio van Closed komt.

Closed wordt door Bloom Fashion in de winkels en online verkocht. 

 

 

Vrouwencollectie:
→ 
Klik hier voor de complete Closed collectie voor vrouwen


Vrouwen Deals:
→ Klik hier voor de Closed Deals voor vrouwen


Mannencollectie:
→ Bekijk en bestel de complete Closed collectie voor mannen 
 


Mannen Deals:
→ Klik hier voor de Closed Deals voor mannen