Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

     
 

Bekijk en bestel Berenice online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Berenice

 

Het was een logische stap voor Frédéric Krief om de mode in te gaan. In zijn jeugd spendeerde hij veel tijd in het atelier van zijn ouders. Het was dan ook een logische stap om na de middelbare school te gaan studeren aan de pretentieuze modeschool Fleuri-Delaporte in Parijs. Tijdens het studeren kwam hij op het idee om een kledinglijn op te zetten. Na wat ervaring in het werkveld te hebben opgedaan, was het tijd om zijn droom uit te laten komen; in 2005 creëerde hij Berenice.

 

Berenice begon met een klein netwerk van boetieks verdeeld over de mooie wijken van Parijs. Ondertussen is Berenice uitgegroeid tot een gewaardeerd merk dat verkocht wordt op meer dan 60 adressen in Frankrijk. Het Franse Berenice kwam in de eerste instantie uit met een collectie van luxueuze sweaters, maar vandaag de dag is dit uitgebreid tot een complete collectie van dames-, heren- en kinderkleding en accessoires. De luxueuze items van Berenice zijn gemaakt van de mooiste stoffen zoals kasjmier, zijde, chiffon en satijn. Daarnaast heeft Berenice ook een fijn aanbod van simpele basics.

 

Berenice staat bekend om haar easy-to-wear bohemian chic collectie en heeft dan ook een hoog je-ne-sais-quoi gehalte. Sinds een paar jaar maakt zijn vrouw, zijn muse, deel uit van het grote avontuur van Frédéric Krief. Ze is het gezicht van de advertentie campagnes en ze werkt als artistiek directeur voor het modelabel.

 

Berenice is te herkennen aan het bijzondere logo. De engelenvleugeltjes symboliseren de vrijheid en puurheid van de vrouwen waarvoor Krief ontwerpt. De naam Berenice is gekozen omdat zij voor de godin van het succes staat en voor een tijdloos imago. 

 

 

Deals Berenice:
→ Klik hier voor Berenice Deals 


Berenice Jeans Droit Fantaisie in Urban 01BJORD16005JE

Berenice Jeans Droit Fantaisie in Urban 01BJORD16005JE

€ 199,00

€ 99,50

Berenice Top Daphne Imprime

Berenice Top Daphne Imprime

€ 169,00

€ 84,50

Berenice Ladu Top in Plume

Berenice Ladu Top in Plume

€ 200,00

€ 100,00