Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

     
 

Bekijk en bestel Belgian Company online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Over Belgian Company

 

Als modemerk dat zijn tijd goed aanvoelt, heeft Belgian Company (BC) het evenwicht gevonden tussen stijl en functionaliteit. ’s Ochtends trek je de basics met comfortabele pasvorm aan om pas ’s avonds te beseffen dat je ze de hele dag door hebt gedragen. Ze laten je altijd goed in je vel voelen zowel binnen- als buitenshuis.

 

De collectie biedt gezellige, eerlijke en hybride kledij met verfijnde sportieve accenten. Ze weet wat je gewoonlijk thuis draagt te verenigen met hedendaagse street wear. Als het lijkt of deze stukken al een hele tijd een vaste plek in je vrijetijdsgardarobe hadden, dan is dat omdat ze ook effectief thuis ontworpen zijn.

 

BC is een kwaliteitsmerk voor dames en heren, gemaakt van natuurlijke materialen die zacht en sterk aanvoelen. Ze werden zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd om absoluut comfort te garanderen; voor ‘easy living’ en om nog meer van je vrije tijd te kunnen genieten.

 

BC wordt met passie ontworpen in Antwerpen, modestad bij uitstek. De hele collectie wordt met respect gemaakt in Portugal. Je vindt ze zowel online als in onze flagship store in de Antwerpse modebuurt.

 

Bloom Fashion verkoopt de collectie van Belgian Company in haar winkels en online! 

 

Belgian Company collectie voor vrouwen:
→ Klik hier voor de Belgian Company collectie

 


Belgian Company collectie voor mannen:
→ Klik hier voor de Belgian Company collectie