Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

Atlantic stars sneakers

     
 

Bekijk en bestel Atlantic Stars sneakers online bij Bloom Fashion!

 
     
 

Atlantic Stars Sneakers

Het merk Atlantic Stars is ontstaan vanuit een echte passie voor de jaren 80; de oprichters van Finest Shoes Srl, Cristiano Martelli en Gian Luca Zucchelli.


De stylist Gian Luca Zucchelli wilde het concept van hardlopen opnieuw uitvinden met alle details en het uiterlijk van de jaren 80, maar nog steeds met het ambachtelijke vakmanschap dat in Toscane werd gebruikt voor de productie van hoogwaardige kledingschoenen.


Een van de sterke punten van de Atlantic Stars is de kleur, van mint tot fuchsia, van taupe tot paars, oker, salie, Kleinblauw, energieke en euforische tonen combineren perfect om licht te geven aan een levendig en dynamisch product, volledig Made Italy, in het Toscaanse gebied.


De technische details zijn absoluut verbazingwekkend: superieure suède van koeienhuid gecombineerd met eersteklas stoffen op de bovenkant, en uitneembare lederen inlegzolen voor maximaal voetcomfort en briethability.


Aan de onderkant staat de Vibram-buitenzool, een universeel erkend synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en goede grip van rubber.

 

Bloom Fashion verkoop de Atlantic Stars sneakers in de winkels en online!

 

 

Mannencollectie Atlantic Stars sneakers:

→ Klik hier voor de Atlantic Stars sneakers voor mannen