Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

JA, ik ga akkoord X

     
 

Bekijk en bestel D N A online bij Bloom Fashion!

 
     
 

D N A

DNA kan gezien worden als het toonaangevende Nederlandse luxury leather label. Sinds de lancering staat DNA garant voor stijlvolle, supervrouwelijke collecties waarin superzachte en ultrasoepele leerkwaliteiten de hoofdrol spelen. De collecties zijn een uitgebalanceerde mix van slank gesneden jasjes, korte blazertjes en elegante tops en bottoms. Het gebruik van ingetogen en chique tinten als steeple grey, chestnut brown en off white sluiten perfect aan bij het creatieve en eigenzinnige imago van het internationale leerlabel.

Het typische handschrift van DNA kent als basis de fijnste Italiaanse leersoorten, zoals steamed en washed lambs nappa en goat suède. Deze kwaliteiten zijn jaarlijks terug te vinden in een tweetal hoofd- en een tweetal cruise collecties. De cruise collectie geldt uiteraard als stilistische aanvulling op de meer basic luxury items uit de hoofdcollectie.

De styling van de DNA collecties komt voort uit opgedane inspiraties tijdens de vele buitenlandse reizen. Door volledig op de hoogte te zijn van het internationale modebeeld kunnen de stylisten razendsnel inspringen op de naderende trends. Daarnaast worden de fashion vakbladen natuurlijk nauwlettend in de gaten gehouden. Mede hierdoor voeren internationale (web)shops inmiddels de DNA collecties met veel succes.


Bekijk de DNA collectie in de winkels van Bloom Fashion of online. 
 

D N A vrouwencollectie:
→ Klik hier voor de complete D N A collectie voor vrouwen


DNA Rose Vest in Oliva - 401610021

DNA Rose Vest in Oliva - 401610021

€ 400,00

€ 200,00